Mogen we eens kijken?

Heb je een Campooz tenttrailer dan is dit een vraag die je regelmatig te horen krijgt: “Mogen wij eens kijken?” En voordat je het weet sta je als een volleerd A-verkoper je vakantiewoning aan te prijzen. Het start natuurlijk met: ”Let je niet op de rommel”? afhankelijk van de nationaliteit van de nieuwsgierige kijker. “Please don’t mind the mess” doet het dan ook goed. Daarop schuif je nog even snel de schoenen opzij, klap je de koffers dicht en met een brede verontschuldigende grijns ruk je de handdoeken van de stangen. Herkenbaar?

binnenzijde campooz LE

Trots

En je doet het niet eens omdat je er zelf wijzer van wordt. Het is namelijk niet zo dat je je vouwwagen wilt verkopen. Je doet het, omdat je zo trots bent! “Ja echt! Het bed slaapt heerlijk en het is groter dan wat we thuis hebben! En als het warm is, kijk je ’s nacht zó fijn naar de sterren met het dak open!” Zelf heb ik overigens mijn ogen dicht ’s nachts. Het is vooral het ’s ochtends wakker worden met de vogeltjes die bijna oog in oog met je staan dat ik leuk vind. Als je lang bent, slaap je er ook heerlijk dankzij het grote bed. Daar lees in je in deze blog alles over.

“En kijk eens wat een laadruimte, je kunt er heel makkelijk bij: via de buitenkant maar ook onder het bed!” Waarbij je dan gelijk even het heerlijke Froli Bedsysteem laat zien. “Aber naturlich gibt es auch Verkaufstellen in Deutschland”.

campooz limited editon fat freddy

Wat een lief tentje

Toen wij de traditionele Fat Freddy nog hadden, zeg maar die grijs/beige, toen gebeurde dat vrijwel dagelijks. Soms was het wel twee keer per dag dat we een grand tour gaven! Nu we de lichtblauwe Limited Edition hebben durft men allicht niet zo goed. Ik kan geen andere reden bedenken. Wel hoor ik regelmatig “C’est très jolie cette tente” (“Deze tent is erg mooi”) als mensen voorbij lopen, maar liever had ik ‘magnefique’ gehoord in plaats van ‘jolie’.

Rust

Eigenlijk is ons leven op de camping een stuk rustiger geworden sinds we voor de Limited Edition van Fat Freddy gingen. Stiekem mis ik die aandacht en bewondering wel! Maar daar staat tegenover dat het zonnetje ons in de ochtend kleurrijk begroet: blauw, ons beider lievelingskleur. Geef toe, wie wil er nou zó niet wakker worden?

Laat je ons weten of jij ook veel bekijks hebt tijdens het kamperen met de Campooz?