ONZE TENTTRAILERS

Fred, Jack & Joe

Maak kennis met onze tenttrailers. Fat Freddy is onze alltime klassieker. Voor 2 personen, uit te breiden naar 4 personen. Grote broer Lazy Jack heeft 4 slaapplekken en is uit te breiden naar 6 personen. Langslaper Sleepy Joe is net zoals Fat Freddy uit te breiden naar 4 personen.

Standaard uitgerust met onze Easy Load. Daarnaast zijn al onze tenttrailers voorzien van het Clima-C Systeem. Maximale ventilatie en bescherming tegen de zon. Het Kampeersysteem zorgt voor maximale flexibiliteit. Het maakt onze klapkarren geschikt voor gezinssituaties die regelmatig wijzigen. Bijvoorbeeld bij samengestelde gezinnen.

home pinpoint op kaart

‘De mooiste en meest sfeervolle tenttrailer. Veel ruimte voor bagage en ramen rondom. Door de zijluifels kunnen de ramen open blijven als het regent.’
–  Henri Westenberg

Van twee naar zes en weer terug!

Vouwwagens die mee veranderen met elke gezinssituatie. Dat is het flexibele kampeersysteem van Campooz. Zonder kinderen, met (bonus) kinderen, kinderen apart of als logé bij opa en oma. De combinaties zijn eindeloos en allemaal makkelijk op te zetten!

 • Fat Freddy voor 2 of 4 personen

 • Sleepy Joe voor 2 of 4 personen

 • Lazy Jack voor 2,4 of 6 personen

 • Extra slaapcabine afritsbaar

 • Ugly Betty met 2 ruime slaapplaatsen

 • Altijd compleet met matrassen

TREKKING OF CAMPING

welke kies jij?

Onze vouwwagens zijn er in een Camping of Trekking variant. De keuze is aan jou. Ga je in het voorjaar kamperen als het nog koud is of vier je vakantie in Zweden of Noorwegen? Dan is de Camping uitvoering een goede keuze. Houd je van warmte en zoek je de zon op rond de Middellandse Zee? Overweeg dan de Trekking variant. Voor Fat Freddy, Lazy Jack én Sleepy Joe.

campooz trekking luifel

TREKKING

stoer en stijlvol
 • Zonneluifel van ripstop katoen, eenvoudig op te zetten
 • Stoere bamboe stokken
 • Trekking luifel past ook op Lazy Jack en Fat Freddy II
campooz camping voortent variant

CAMPING

complete voortent
 • Voortent met twee losse zijwanden en voorwand
 • Inclusief kuipzeil
 • Uitbreidbaar met extra luifel

‘Dankzij het unieke ventilatiesysteem is dit de coolste vouwwagen. ‘
Reinier Sanders

clima-c-cabriodak

Slimme ventilatie

HET CLIMA-C SYSTEEM zorgt voor een aangename temperatuur tijdens warme dagen en nachten. Als enige merk heeft Campooz een cabriodak. Warme lucht vindt hierdoor eenvoudig een uitweg. Dat wordt lekker slapen onder de sterren! Het cabriodak is voorzien van donker en warmtewerend horrengaas. De zijluifels vormen een barrière voor warme zonnestralen.

de-aanhanger

De Aanhanger

GEEN CONSESSIES. Naast dat je de aanhanger eenvoudig los kan koppelen, hoort bij een Campooz een onverwoestbare aanhanger van Duitse kwaliteit. Met handige afmetingen en gemaakt voor het zwaardere werk is de kar geschikt voor alle bouwmaterialen.

aanhanger-open

Klussen & Kamperen

DEMONTABELE TENT! Een steeksleutel 13 is alles dat je nodig hebt om de tent los te koppelen van de aanhanger. Dit maakt de tenttrailers van Campooz tot een uniek concept. De tent zet je rechtop in de schuur of stalling en vervolgens gebruik je de aanhanger de rest van het jaar!

easy-load-binnen

Easy Load

NIEMAND KAN MEER ZONDER! Daarom vanaf nu onderdeel van de standaard uitrusting. 1300 liter bagageruimte binnen handbereik. Niet alleen via de achterklep, maar ook van bovenaf. Zonder dat je de tent open hoeft te vouwen.

Waarom juist een sleutel maatje 13? De eerste kennismaking van de drie mannen van Campooz was tijdens de door Gert en Raoul georganiseerde Sleutel 13 Rally. Harry ging mee met een auto vol reserveonderdelen. De rally ging van Roemenië naar Nederland in oude Dacia’s. Het enige dat je bij deze auto nodig hebt voor een reparatie is een sleutel 13!

Hier word je blij van!

Helemaal compleet!

Wanneer je gaat kamperen met Fred, Jack of Joe, wil je dat natuurlijk ook in stijl. Door onze toffe accessoires kan je jouw kampeeruitrusting uitbreiden. Genoeg plek om je spullen mee te nemen in de tenttrailer is er zeker, want er is ruimte voor 1300 liter.

Over 10 jaar nog steeds een schone tent? Campooz koffers! De spray om een lekke band mee te vullen uitverkocht? Reservewiel! Off-road aspiraties? Schokbrekers! Nog fijner slapen? Froli Bedsysteem! Fietsendrager? Neem je fiets mee op het Rack! Fat Freddy nog dikker of voor Sleepy Joe en Lazy Jack meer ruimte om te chillen? Extra luifel! Toch maar eens zelf koken? De Campooz keuken! Meer accessoires checken? Klik hier!

DOWNLOAD ONZE

BROCHURE