Home/Over ons/Werken bij

Vacatures

geplaatst op 1 september 2022

Teamleider productie en controle (tenttrailers)
(Solliciteren niet meer mogelijk)

Campooz groeit! Vanuit onze werklocatie in Assen vinden steeds meer vouwwagens hun weg naar kampeerders in heel Europa. Om onze groei bij te kunnen benen, zijn wij op zoek naar een Teamleider productie en controle. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de planning, kwaliteit en kwantiteit.

Ons productieteam bestaat op dit moment uit 8 personen. Het team is opgedeeld in productie, controle en techniek.

Wat ga je doen?

Jouw grootste uitdaging is een efficiënte en continue voortgang van de productie en controle. Dit doe je door het productieteam aan te sturen en natuurlijk zelf de handen uit de mouwen te steken. Je spart met het team over optimalisatie en output en werkt nauw samen met onze afdeling planning en logistiek. Jouw belangrijkste taken:

• Planning en voortgang bewaken
• Knelpunten signaleren en verhelpen
• Teamleden aansturen, coachen en motiveren

Wat breng je mee?

Je krijgt er energie van om samen met het team de handen uit de mouwen te steken. Een echte teamplayer dus! Daarbij bewaak je een prettige werkomgeving. Je gaat de dialoog aan en weet jouw collega’s te overtuigen op basis van kennis en goede argumenten. In het verleden heb je ervaring op gedaan in een leidinggevende functie en je hebt een MBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij jou?

Je wordt onderdeel van ons gezellige team. Op de werkvloer hangt een fijne sfeer. Naast hard werken, wordt er veel gelachen. Wij bieden een marktconform salaris. Je start met heen halfjaarcontract. Als het van beide kanten bevalt, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Wij doen regelmatig iets leuks met ons team en op vrijdagmiddag stoppen we iets eerder om te borrelen. Wij stimuleren persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Over Campooz

Zeven jaar geleden begon Campooz met een goed idee. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot toonaangevend kampeermerk. Ons assortiment bestaat uit vouwwagens, caravanluifels en kampeeraccessoires. Onze producten worden verkocht via een internationaal netwerk van dealers en verkooppunten.

Interesse?

Heb je zin om voor een snelgroeiend en dynamisch bedrijf te werken? Stuur ons dan een korte motivatie én jouw CV. Heb je vragen? Bel dan tijdens kantooruren naar 0592 – 769106. Je kunt vragen naar Raoul.

geplaatst op 2 september 2022

Communicatie medewerker Duitsland (24-32 uur)

‘Fahre bis zum Horizont und erlebe das Abenteuer!’ Campooz groeit. Vanuit onze werklocatie in Assen vinden onze tenttrailers, caravanluifels en kampeeraccessoires hun weg naar kampeerders en outdoor enthousiastelingen in heel Europa. Onze oosterburen zijn gek van onze producten. Om onze groei in Duitsland bij te kunnen benen, zijn wij op zoek naar een Duits sprekende communicatie medewerker. In deze rol wordt je onderdeel van Team Marketing.

Wat ga je doen?

Jouw grootste uitdaging is het maken, managen en beheren van content voor onze socials, websites, mailings en drukwerk. Daarnaast reageer je op klantvragen via mail en WhatsApp. Onze Nederlandse kanalen zijn jouw voorbeeld. In korte tijd hebben we door toffe content, persoonlijke communicatie een hoog serviceniveau een grote en actieve community gebouwd. Dat willen we ook in Duitsland! Je bent een volwaardig onderdeel van ons marketing team en werkt vooral nauw samen met onze SEO expert. Jouw belangrijkste taken:

 • Je bedenkt en schrijft content
 • Je beheert onze Duitse mailboxen
 • Je bewaakt de planning
 • Je hebt contact met partners, influencers en andere relevante partijen

Wat breng je mee?

Je hebt vooral een vlotte Duitse pen. Daarnaast ben je servicegericht, proactief en ga je graag de dialoog aan. Het gebeurt regelmatig dat je snel moet schakelen. Dat is voor jou geen probleem. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.

Wat bieden wij jou?

Je wordt onderdeel van ons gezellige en resultaat gedreven marketing team. Naast hard werken, wordt er veel gelachen. Wij bieden een marktconform salaris. Je start met een halfjaarcontract. Als het van beide kanten bevalt, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. Wij doen regelmatig iets leuks met ons team en op vrijdagmiddag stoppen we iets eerder om te borrelen. Natuurlijk mag je op vakantie met één van onze stoere tenttrailers. Wij stimuleren persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Over Campooz

Zeven jaar geleden begon Campooz met een goed idee. In korte tijd zijn wij uitgegroeid tot toonaangevend kampeermerk. Ons assortiment bestaat uit vouwwagens, caravanluifels en kampeeraccessoires. Onze producten worden verkocht via een internationaal netwerk van dealers en verkooppunten.

Interesse?

Heb je zin om voor een snelgroeiend en dynamisch bedrijf te werken? Stuur ons dan een korte motivatie én jouw CV. Heb je vragen? Bel dan tijdens kantooruren naar 0592 – 769106. Je kunt vragen naar Raoul.

Medewerk(st)er productie en controle (ingevuld)

Campooz groeit! Vanuit ons bedrijf in Assen vinden steeds meer tenttrailers hun weg naar kampeerders in heel Europa. Om onze groei bij te kunnen benen, breiden wij ons productieteam regelmatig uit. Als medewerker productie en controle ben je mede verantwoordelijk voor een prachtig eindresultaat.

Na de productie gaat de tenttrailer naar de kwaliteitscontrole. Hier wordt met een kritisch oog gekeken of het eindproduct voldoet aan onze eisen. Jouw hoofdtaak is deze controle. Een scherpe blik en oog voor detail zijn dus belangrijk voor deze functie.

Werkzaamheden

 • Kwaliteitscontrole van de tent
 • Tenttrailers klaarmaken voor verzending naar onze dealers
 • Lichte montagewerkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

Naast dat wij verwachten dat je met een glimlach op de werkvloer staat, vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent en zaken snel oppakt. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast werk je netjes en precies.

Wat hebben we jou te bieden?

Je wordt onderdeel van ons gezellige team. Op de werkvloer hangt een fijne sfeer. Naast hard werken, wordt er veel gelachen. De werkdagen gaan in overleg. Wij bieden een marktconform salaris. Je start met een halfjaarcontract. Als het van beiden kanten bevalt, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Interesse?

Heb je geen twee linkerhanden en zin om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken? Stuur ons dan een korte motivatie én jouw CV naar info@campooz.com. Wij nemen dan contact me je op! Heb je vragen? Bel dan tijdens kantooruren naar 0592 – 769106. Je kunt vragen naar Raoul.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs – 5-9 oktober 2022

Kom je ons een dag helpen?

Heb je zin om ons een dag te komen helpen? Het enige dat je hoeft te doen is praten over Campooz. Super leuk en gezelligheid gegarandeerd! De enige voorwaarde is dat je in het bezit bent van een Campooz tenttrailer of Caravanning Trekking luifel.

Wij betalen jouw reiskosten en de entree. Daarnaast krijg je van ons een mooie Campooz polo en een leuk cadeautje.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in!

  Werken bij

  Team Campooz
  Buitenlandse beurzen en evenementen

  Campooz groeit. Zowel in Nederland als daarbuiten. Dat betekent ook dat wij vaker aanwezig zijn op beurzen en andere evenementen. Daarvoor zijn wij op zoek naar kampeerders die het leuk vinden om ons merk te vertegenwoordigen. Lees meer…

  Ben je op zoek naar een leuke stageplek?

  Ben je student en zoek je een leuke stageopdracht, plek om onderzoek te doen of totaal iets anders? Laat het ons snel weten. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

  Stuur ons een open sollicitatie

  Wil je werken bij het allerleukste kampeerbedrijf? Vertel ons kort hoe jij dat voor je ziet.