Home/Over ons/Werken bij

Vacatures

Medewerk(st)er productie en controle (ingevuld)

Campooz groeit! Vanuit ons bedrijf in Assen vinden steeds meer tenttrailers hun weg naar kampeerders in heel Europa. Om onze groei bij te kunnen benen, breiden wij ons productieteam regelmatig uit. Als medewerker productie en controle ben je mede verantwoordelijk voor een prachtig eindresultaat.

Na de productie gaat de tenttrailer naar de kwaliteitscontrole. Hier wordt met een kritisch oog gekeken of het eindproduct voldoet aan onze eisen. Jouw hoofdtaak is deze controle. Een scherpe blik en oog voor detail zijn dus belangrijk voor deze functie.

Werkzaamheden

 • Kwaliteitscontrole van de tent
 • Tenttrailers klaarmaken voor verzending naar onze dealers
 • Lichte montagewerkzaamheden

Wat verwachten wij van jou?

Naast dat wij verwachten dat je met een glimlach op de werkvloer staat, vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent en zaken snel oppakt. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast werk je netjes en precies.

Wat hebben we jou te bieden?

Je wordt onderdeel van ons gezellige team. Op de werkvloer hangt een fijne sfeer. Naast hard werken, wordt er veel gelachen. De werkdagen gaan in overleg. Wij bieden een marktconform salaris. Je start met een halfjaarcontract. Als het van beiden kanten bevalt, behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Interesse?

Heb je geen twee linkerhanden en zin om voor een jong en dynamisch bedrijf te werken? Stuur ons dan een korte motivatie én jouw CV naar info@campooz.com. Wij nemen dan contact me je op! Heb je vragen? Bel dan tijdens kantooruren naar 0592 – 769106. Je kunt vragen naar Raoul.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs – 5-9 oktober 2022

Kom je ons een dag helpen?

Heb je zin om ons een dag te komen helpen? Het enige dat je hoeft te doen is praten over Campooz. Super leuk en gezelligheid gegarandeerd! De enige voorwaarde is dat je in het bezit bent van een Campooz tenttrailer of Caravanning Trekking luifel.

Wij betalen jouw reiskosten en de entree. Daarnaast krijg je van ons een mooie Campooz polo en een leuk cadeautje.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in!

  Werken bij

  Team Campooz
  Buitenlandse beurzen en evenementen

  Campooz groeit. Zowel in Nederland als daarbuiten. Dat betekent ook dat wij vaker aanwezig zijn op beurzen en andere evenementen. Daarvoor zijn wij op zoek naar kampeerders die het leuk vinden om ons merk te vertegenwoordigen. Lees meer…

  Ben je op zoek naar een leuke stageplek?

  Ben je student en zoek je een leuke stageopdracht, plek om onderzoek te doen of totaal iets anders? Laat het ons snel weten. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

  Stuur ons een open sollicitatie

  Wil je werken bij het allerleukste kampeerbedrijf? Vertel ons kort hoe jij dat voor je ziet.