Lekker slapen in een vouwwagen voor lange mensen

Dwars in de tent liggen zodat je voeten binnenboord blijven of half opgevouwen in een caravan ‘genieten’ van je nachtrust? Dat klinkt niet als een pretje, maar dat is vaak wel de realiteit voor lange mensen. En daar hebben we er veel van in Nederland! Wees gerust. Er is namelijk een kampeermiddel waar je heerlijk languit slaapt. Drie keer raden welke vouwwagen dat is? Een Campooz natuurlijk. 😉

echtpaar ligt in campooz op kingsize bed

Ideaal voor als je lang bent: het kingsize bed met dakraam!

Het is goed toeven in een Campooz tenttrailer. De Kingsize slaapcabines van onze modellen zijn 220 x 170 cm. Genoeg ruimte om lekker in slaap te vallen. Boven het bed van onze Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe zit een dakraam. Het cabriodak zorgt er niet alleen voor dat warmte een uitweg vindt, maar je kan ook nog eens samen naar de sterren kijken. Romantisch hè? Leuk om te weten: Sleepy Joe en Red Ruby zijn langslapers, dat betekent dat je niet over elkaar heen hoeft te kruipen, maar aan het voeteneinde je bed uitstapt. En je stapt jouw bed nóg wat lekkerder uit met de bamboe traptreden.

binnenkant vouwwagen

Slaapcomfort in een Campooz vouwwagen

Ons Froli Bedsysteem zorgt voor extra comfort en ventilatie van jouw matras. Je kan ‘m bestellen bij jouw Fat Freddy, Lazy Jack of Sleepy Joe of er later in laten monteren. Bij Red Ruby is het een standaard onderdeel van de uitrusting. Het Froli Bedsysteem ligt onder het matras en bestaat uit schoteltjes zoals je op de foto ziet. Die schoteltjes stel je in per zone en hardheid, dus je kan het helemaal aanpassen op hoe jij lekker slaapt. Niet alleen voor lange mensen, maar voor iedereen is het goed slapen in een Campooz.

froli systeem met matras in campooz vouwwagen

Wat vind jij van slapen onder de sterren in een Campooz? Met of zonder Froli Bedsysteem? Laat het ons vooral weten in de comments onder deze blog. Jouw tenttrailer nog leuker, handiger of beter maken? Check deze blog met onze accessoires.