Je vouwwagen stylen met Campooz accessoires

Ook als je op vakantie bent, wil je sfeer en gezelligheid. Om jouw kampeerplek net zo gezellig als thuis te maken (of misschien zelfs wel gezelliger), hebben wij een aantal accessoires om je vouwwagen te stylen. Zo worden jouw tenttrailer én de camping een stukje mooier!

buitenmat blauw

Eyecatcher voor je tenttrailer?

Onze toffe buitenmat is er voor de Fat Freddy, de Sleepy Joe én voor onze Lazy Jack. De buitenmat is de basis voor het stylen van jouw vouwwagen!

campooz tafel

Aan tafel!

De kampeertafel heeft een bamboe blad en een aluminium frame. Super handig: hij is in hoogte verstelbaar en zit in een stevige draagtas. Inclusief lectuurnet voor al je tijdschriften en boeken. Met een afmeting van 120 x 72 cm is er voldoende ruimte om samen aan tafel te zitten!

campooz keuken

Koken met Campooz

De Campooz keuken past precies op de achterklep van de aanhanger. Met uitklapbare poten. Gemaakt van aluminium, canvas en bamboe. Is uit te breiden met een onderkast, voor nóg meer ruimte in jouw campingkeuken.

campooz organizer

Opgeruimd staat netjes!

De Organizer zorgt voor een netter opgeruimde tent tijdens je vakantie. Al je spulletjes overzichtelijk en opgeruimd in de vakken van de Organizer. Je bevestigt ‘m aan de binnenzijde van de tent. Zo heb je alles snel bij de hand.

froli systeem met matras in campooz vouwwagen

Lekker slapen met het Froli-bedsysteem

Froli zorgt voor extra comfort tijdens jouw nachtrust op het kingsize bed. Ook zorgt het voor een goede ventilatie van het matras. Door de schoteltjes is de hardheid per zone in te stellen, dus voor ieder wat wils!

campooz schaduwhoek gaas

Schaduwhoek

Voor wat extra schaduw en beschutting tijdens de zomerse dagen is er een Schaduwhoek voor aan jouw campingvoortent. In gaas en van ons Campooz Ripstop katoen. Aan beide kanten te gebruiken.

Extra beveiliging?

Om al je accessoires (en natuurlijk je vouwwagen) extra te beveiligen tegen diefstal, hebben we ook verschillende sloten. Zo is er een inbouw disselslot en een slot voor de aanhanger. Daar meer over weten? Check de blog van Floor over onze sloten.

windscherm in het gras

Uit de wind

Met het Campooz Windscherm zorg je voor beschutting op je kampeerplek. Het houdt niet alleen wind tegen, maar zorgt ook voor meer privacy. Het scherm met losse panelen is 140 cm hoog en 300 cm breed. Met een uitbreidingsset kan je de panelen oneindig uitbreiden. Het windscherm zit in een handige tas. Als je een dagje van de camping gaat, kan je ‘m ook makkelijk meenemen naar het strand.

bamboe traptreden

Bamboetraptreden

Een ware toevoeging: de bamboetraptreden voor het trapje naar je bed in de vouwwagen. Niet alleen voor het oog, maar ook net wat fijner aan de voeten. De traptreden van stijlvol bamboe maken de treden namelijk extra breed. Je schuift ze makkelijk op de treden.

extra trekking luifel fat freddy

De Extra luifel Trekking op Fat Freddy Camping

Heb je niet genoeg ruimte voor alle accessoires? Dan kies je gewoon voor een uitbreiding van je tenttrailer.  Met de Extra Trekking luifel of Extra Camping luifel heb je nóg meer ruimte… 😉

En die ga je nodig hebben… Want binnenkort lanceren we onze nieuwe accessoire lijn Rebel-Outdoor met nóg meer toffe producten om jouw vakantie-beleving compleet te maken! Niks missen van Rebel-Outdoor? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!