Home/Modellen gezocht

Modellen gezocht

Regelmatig maken we foto’s voor onze brochure, website en andere uitingen. Daarvoor zijn wij op zoek naar gezinnen, koppels en vrienden. Onze fotoshoots plannen wij meestal aan het einde van het voorjaar en einde van de zomer. Tijdens de shoot leggen we helemaal in de wattten. Daarnaast vergoeden wij jouw reiskosten en ontvang je een leuke attentie. Het belangrijkste? Eeuwige roem en onze dankbaarheid!

Het perfecte plaatje

Ons perfecte plaatje straalt gezelligheid, avontuur en sportiviteit uit. Na een leuke ochtend of middag vol activiteiten is het tijd om te relaxen op de camping. De vakantie is vooral bedoeld om lekker op adem te komen en samen te zijn met vrienden en familie.

Pas jij in dit plaatje en heb je 19 juni vanaf 19:00 uur twee uurtjes tijd over? Dan zouden wij het heel tof vinden als je ons dat laat weten! Dat kun je doen door onderstaand formulier in te vullen, ons te mailen naar info@campooz.com of een WhatsAppje te sturen met jouw gegevens en een leuke vakantiefoto. Heb je vragen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht zodat we contact met je op kunnen nemen.