Fietsendrager voor de tenttrailer – flexibiliteit en avontuur gecombineerd

Fietsen is populair. Ook op vakantie wil je niet zonder. Met een fietsendrager voor de tenttrailer is het mogelijk om je eigen fietsen mee te nemen op reis. Zo ben je op je vakantiebestemming mobiel, flexibel én kan je sportief bezig zijn. Het is eenvoudiger om op je gemak de camping te verkennen, het land op een andere manier te ervaren. Of je nu een nationaal park bezoekt, aan een schilderachtig meer overnacht of gewoon van het landschap geniet.

Tenttrailer met fietsendrager

Een fietsendrager voor de tenttrailer

Door de lange dissel van een Campooz Tenttrailer is het mogelijk om een fietsendrager voor de tenttrailer te monteren in de vorm van een disseldrager. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een universele AHK fietsendrager die je monteert met een disseladapter. Je kunt dan 2 tot 3 fietsen meenemen op reis. De fietsendrager adapters zijn verkrijgbaar bij onze deskundige Campooz dealers of in de winkel. Er zijn zoveel soorten, dat zij je het best kunnen adviseren. Andere fietsendragers voor tenttrailers kunnen ook worden bevestigd aan de trekhaak en aan de trekhaak van het trekkende voertuig, waardoor je nog flexibeler bent. Als je tenttrailer staat, kan je er ook gewoon op uit met de fietsen.

De Campooz fietsendrager

Of ga voor het Campooz Rack! Hiermee kun je tot 4 fietsen (of andere spullen zoals een surfplank) vervoeren op de tenttrailer. Dankzij een slimme constructie klap je het rek naar voren over de dissel. Zo zet je de tenttrailer op zonder dat je het rek hoeft te demonteren.

Praktisch en veilig transport

Met het Campooz Rack voor tenttrailers kun je je fietsen veilig en ruimtebesparend meenemen. Er is geen extra fietsdrager voor de auto nodig, omdat de tenttrailer deze functie al vervult. Dit bespaart niet alleen ruimte in de auto, maar ook het ongemak van het bevestigen en verwijderen van een fietsendrager.

Fietsen rack Campooz

Comfortabel overnachten

Na een actieve dag op de fiets hoef je niet in een klein tentje op de grond te slapen of dure hotels te boeken, maar kun je meteen in het knusse tweepersoonsbed van je tenttrailer kruipen. En die ligt heerlijk! Dit is nog een groot voordeel van een vakantie met een tenttrailer en je eigen fiets, je hebt altijd je eigen knusse accommodatie bij je. Zo staat niets een individueel samengestelde vakantie in de weg.

Kamperen met de fietsendrager en fietsen

Fiets voor op de camping

De fiets neem je eenvoudig mee naar de camping. Dat betekent dat je je snel kan verplaatsen. Even naar het bakkertje ‘s ochtends, een bezoekje aan het zwembad, de receptie of het strand. En dan nog de laatste voordelen als je de fiets meer gebruikt dan de auto tijdens je vakantie: je bespaart op benzine, parkeerkosten én fietsen is een milieuvriendelijke manier van verplaatsen.

Als je geïnteresseerd bent in een tenttrailer of als je een fietsendrager nodig hebt voor je vouwwagen, neem dan contact op met jouw dealer en laat je direct ter plaatse adviseren.