Home/Alles/Leuke cadeaus voor de kampeerder!

Leuke cadeaus voor de kampeerder!

De feestdagen komen er aan en het kerstshoppen is in volle gang. Maar wat zijn leuke cadeaus voor onder de boom? Wat koop je voor een fervent kampeerder? Of voor iemand met een Campooz? We helpen je graag met een origineel cadeautje voor een ander of voor op je eigen verlanglijstje.

leuke cadeaus voor de kampeerder

1 .Opruimen kost minder tijd dan zoeken!

Met de Campooz Organizer voor in je tenttrailer ben je nooit meer iets kwijt. Handig voor de telefoonladers, puzzelboekjes, schoonmaakspullen, slippers of andere dingen die je vaak nodig hebt en waar je nog geen vaste plek voor hebt. Je hangt de organizer met klittenband vast en klaar is kees.

leuke cadeaus voor de kampeerder

2. Rebel-Outdoor schaaltjes en borden

Dit vrolijke en kleurrijke servies is onverwoestbaar en duurzaam. Er zijn ontbijt- en dinerborden en 3 soorten schalen in allerlei kleuren. Hier word je toch blij van?

3. Een Campooz cadeau: de bamboe traptreden

Het is niet alleen dat je tenttrailer er nóg mooier van wordt, het is ook nog eens heel fijn aan je voeten als je het bed uitstapt. Heb jij al bamboe traptreden?

leuke cadeaus voor de kampeerder

4. Thermosflessen in toffe kleurtjes

1, 2, 3 ,4 kleuren, 600 ml én een bamboedop. De thermosflessen van Rebel-Outdoor houden je drinken heerlijk koel en je koffie of thee warm.

leuke cadeaus voor de kampeerder

5. Disco in de tent!

Deze mooie lamp staat niet alleen leuk op je kampeertafel, er komt ook nog eens muziek uit! Je kan jouw telefoon verbinden om jouw lievelingsnummers af te spelen. De lamp heeft verschillende kleuren en kan je op diverse standen zetten.

6. Lekker lezen

Het boek Campinggeluk van Marjoleine Tel brengt je met dit koude weer vast in de kampeerstemming.

leuke cadeaus voor de kampeerder

7. Kleinigheidje?

Deze RVS flesopener van Rebel-Outdoor heeft een mooi verhaal dat begint in Afrika. Dat verhaal gaan we niet nu al verklappen, maar zit in het doosje bij aankoop!

leuke cadeaus voor de kampeerder

8. Krukje, dienblad of tafel?

Super handig en stoere looks: dit krukje komt in twee kleuren en gebruik je naar eigen wens.

Bezoek één van onze dealers voor de Campooz cadeautjes, ga voor de Rebel-Outdoor producten naar deze verkooppunten of bestel het in één van de webshops! Wat vind jij een tof kampeer cadeau?