Water, water en nog eens water

We hebben allemaal het nieuws gezien of zelfs meegemaakt. Ongelofelijke hoeveelheden water in een korte tijd. Veel mensen zijn getroffen waaronder veel kampeerders.

Veel pakketten opgestuurd

Door het noodweer hebben we veel meldingen gekregen over gebogen frames en waterschade. Onze serviceafdeling heeft flink wat pakketjes op de post gedaan om deze problemen op te lossen. De komende week zal dat niet anders zijn. Wij vinden namelijk niks erger dan iemands vakantie verpesten!

Mocht je dit lezen en schade willen melden? Stuur jouw dealer of ons een bericht. Wij sturen de benodigde spullen op, ook naar de camping.

campooz ripstop katoen

Ripstop katoen

Veel fabrikanten werken voor hun daken en luifels met PVC achtige materialen. Zoals jullie weten, werken wij met (technisch) katoen. Dit noemen we ook wel ripstop katoen. Er zijn grenzen aan wat deze natuurlijke materialen aan kunnen. In bovenstaande situaties bereikt het doek zijn maximale verzadiging en kan het niet alle water verwerken.

Een geluk is dat het bij katoen geen blijvende schade veroorzaakt. Het doek droogt weer en krijgt zijn waterdichte werking terug. Soms moet het doek even ‘geholpen’ worden. Hiervoor liggen servicepakketten bij ons klaar.

Niet zelf shoppen

Bij voorkeur ga je niet zelf shoppen omdat niet elk middel geschikt is voor ons doek. Het kan nadelig voor de levensduur en kwaliteit van het doek. Neem dus vooral contact op als er zich een probleem voordoet.

Tot slot

Wij leven ontzettend mee met de mensen in de getroffen gebieden. Vreselijk dat er slachtoffers te betreuren zijn. Het laat je stil staan bij de kwetsbaarheid van het leven.

Happy Camping en tot Campooz!