Wereldrecordpoging vouwwagen opzetten?

Een tenttrailer opzetten makkelijk? Ja, echt wel!

We hebben het al vaker genoemd, maar het opzetten van onze Campooz vouwwagens is heel eenvoudig en je bent binnen no time klaar! Na wat oefening ben je misschien net zo snel als onze Raoul… In 2017 is iets heel bijzonders gebeurd op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Raoul probeerde daar namelijk een wereldrecord te vestigen. Een wereldrecord vouwwagen opzetten. Na heel wat training was het zover. Het binnenterrein van de Jaarbeurs vormde het decor van deze unieke poging.

fat freddy

De camping variant van Fat Freddy is gedurende zes uur heel vaak opgebouwd en weer afgebroken. Zowel de basistent als de luifel! Bekijk het filmpje als je wil zien hoe dat er ongeveer aan toe ging.

De grote vraag: is het gelukt?

Trommelgeroffel… Raoul van Campooz heeft op 11 oktober 2017 met onze Fat Freddy het wereldrecord vouwwagen opzetten gevestigd! Maar liefst 99 keer in zes uur: omgerekend slechts 4 minuten per keer.

Zet jij een timer de volgende keer dat je jouw Fat Freddy, Lazy Jack of Sleepy Joe opzet? We vinden het leuk als je jouw tijd laat weten!😉