Een terugblik op Lola

Eén tube, één ventiel. Ken je haar nog? Luchtig, vrouwelijk en spannend. Om verliefd op te worden. Lola! We gaan even terug naar 2017. Toen introduceerden we de opblaasbare vouwwagen tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Een avontuurlijke tenttrailer voor twee personen gemaakt van één tube.

tenttrailer lola

Dertig meter lang en onverwoestbaar. De bijgeleverde compressor met sterke oplaadbare accu zorgt ervoor dat ze binnen enkele minuten staat. Aankoppelen, aanzetten en wachten maar. Bekijk deze video om te zien hoe dat er aan toe gaat. Gemak dient de mens! Kun jij ondertussen vast een kopje koffie drinken voor je begint aan het inrichten van de tent.

Hoe is Lola ontworpen?

Gert is het brein achter de ontwerpen van onze tenttrailers, dus ook achter Lola. Het begint allemaal met een gaaf idee. Maar hoe gaat zoiets dan? Een inkijkje in Gert zijn gedachten check je in deze blog over innovatie bij Campooz.

opblaasbare lola

Benieuwd hoe kampeerder Gerrit en Claudia hun eerste weekendje weg met Lola vonden? Dat zie je in deze video.

De aanhanger van Lola

De onverwoestbare aanhanger van de opblaasbare vouwwagen is hetzelfde als bij onze andere tenttrailers. Die ken je vast al. Van Duitse kwaliteit en je hoeft nooit concessies te doen. Het handige is dat je de aanhanger makkelijk loskoppelt. Dat betekent dat je het hele jaar door gebruik kan maken van je aanhanger. Ideaal als je bijvoorbeeld grote spullen moet verhuizen, tuinafval hebt of bouwmaterialen moet vervoeren.

Inmiddels is Lola niet meer in ons assortiment. Heb jij wel haar wel eens gespot?