De Campooz Turboluifel voor tenttrailers: super snel opzetten

In 2020 kwam een nieuwe Campooz luifel voor vouwwagens op de markt. Een look-a-like van de welbekende Trekking luifel. Eentje waarmee je supersnel kan rondtrekken of een tussenstop kan maken: de Turboluifel! Geschikt voor aan de basistent van Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe.

Waarom de Turboluifel?

Stel je voor. Je maakt een lange reis naar Kroatië of Italië. Op de heenreis overnacht je als tussenstop ergens op een camping in Zuid-Duitsland of Oostenrijk. Je bent moe van de lange reis en wil zo snel mogelijk koken en slapen. De tenttrailer zet je op z’n plek en voor je het weet heb je ‘m opgezet. De Turboluifel rits je aan de voorkant. Je zet de stok neer en spant de scheerlijn uit. Zo, hij staat al! De keuken schuif je uit de bak en de pannenkoeken mix is al in de maak. Het begint wat te miezeren, maar gelukkig sta jij droog te koken en is de ingang droog. De pannenkoeken eet je in de tent op.

Nog even tandenpoetsen en dan relaxen op bed met een goed boek. Het bed heb je thuis al opgemaakt, dus alle tijd om te lezen en dan lekker in slaap te vallen. De volgende ochtend breek je de luifel snel weer af. Je laat ‘m aan de voorkant geritst en klapt ‘m met de vouwwagen in. Dan staat hij bij een volgende bestemming nóg sneller. Ga je tijdens de reis veel rondtrekken? Je bent net zo snel weer weg als dat je kwam, want de Turboluifel zet je in turbotempo op. 😉

turboluifel campooz

Hoe zet je de Turboluifel op?

  • Rits de luifel aan de vouwwagen
  • Zet de stok eronder
  • Span de scheerlijn uit
  • Haring in de grond en klaar!

De materialen

Er komen maar weinig materialen aan te pas. De luifel, een haring, één stok en één scheerlijn. Het doek dat wordt gebruikt, is van hetzelfde tentdoek als wat voor de vouwwagens en andere luifels wordt gebruikt. Namelijk onverwoestbaar Campooz ripstop katoen!

fat freddy met turboluifel

De Turboluifel aan Fat Freddy

Liever iets anders voor de tenttrailer?

Er zijn verschillende opties, namelijk: de Camping voortent, Trekking luifel of Camping voortent met Extra Trekking luifel. In deze Campooz video komen alle varianten (ook de Turboluifel😊) voorbij en Raoul vertelt je er alles over.

Turbo luifel op Sleepy Joe

Zo ziet dat eruit op een Sleepy Joe!

Turbo luifel aan Lazy Jack

Super snel kamperen met Lazy Jack en Turboluifel

Waar koop je de Turboluifel?

Onze dealers zitten door heel het land en zelfs daarbuiten. Check de kaart om te zien welke dealer het dichtste bij is. Wil je zeker weten dat de Turboluifel in de showroom staat? Bel de dealer van te voren even op.

Is dit een luifel voor jou of ga jij liever voor één van onze andere? Laat ons weten in de reacties onder de blog wat je vindt van de Turboluifel. Tot Campooz!