Hello Campooz Pop-up

Kick-off

Dit jaar organiseren wij voor het eerst ‘Hello Campooz!’ Het is de kick-off van een nieuw kampeerseizoen. Voorgaande jaren lieten wij onze nieuwe modellen en accessoires zien tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Die gaat helaas niet door. Als alternatief hebben wij een bedrijfshal in Zwolle gevonden die het decor is van ons evenement. De eerste Campooz Pop-up! Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober. Tickets bestel je eenvoudig via << deze link >>.

Veel nieuws om te laten zien

Het is altijd een spannend moment om voor het eerst te laten zien wat wij bedacht en gemaakt hebben. Dat is dit jaar best veel. Wij introduceren een nieuw model en een hele stapel accessoires. Een tipje van de sluier? Onder andere iets met een luifel! Nog meer nieuws… Ons logo hebben wij uitgebreid met een beeldmerk. Mooi, eigen en stijlvol. Voor het eerst te zien in Zwolle.

hello campooz

Brave Dave

Hij is getest en goed bevonden. Eindelijk klaar om te laten zien. Brave Dave heeft alles in zich om legendarisch te worden. Hij is onbetaalbaar. Heel af te toe geven we er één weg. Laat ons weten dat je interesse hebt via << deze pagina >> op onze website. Kom je naar ons evenement? Dan maak je sowieso kans. Onder alle bezoekers verloten wij 2 x Brave Dave.

Nieuwe luifel voor caravans

In samenwerking met Caravanity hebben wij een super toffe caravan luifel ontwikkeld. Lekker retro! De luifel is voor het eerst te zien tijdens ‘Hello Campooz!’

Als je naar Hello Campooz komt

Vanwege Corona is het noodzakelijk dat je tickets bestelt voor jouw bezoek. Wij werken met tijdvakken van twee uur. Meer dan genoeg tijd om al het moois te aanschouwen. Buiten is de muziek aan, brand de BBQ en staat een drankje voor je klaar. Binnen zie je al onze modellen en accessoires. Het adres: Campooz pop-up, Marsweg 67, 8013 PE Zwolle.

Kom je ook? Bestel tickets via onderstaande button. Happy Camping en tot Campooz!