Kamperen op onze kosten? – Aanmelden niet meer mogelijk!

Voor de brochures voor 2023 gaan we een weekend lang mooie foto’s maken. Daar hebben we kampeerders voor nodig! Gezinnen, koppels of vrienden. Het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om te kamperen.

Het plan

Het weekend van 13, 14 en 15 mei gaat het gebeuren. Stel dat het heel slecht weer is, dan bestaat de mogelijkheid dat we het een week uitstellen. Wij reserveren een veldje op een camping op een centraal gelegen plek. Op het veld staan tenttrailers, caravans en campers.

Het perfect plaatje?

Dat is niet zo’n lastige vraag. Ons perfecte plaatje straalt gezelligheid, avontuur en sportiviteit uit. We maken tussendoor ook productfoto’s zonder mensen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de hele dat een camera op je gericht is.

gezin bij kampvuur voor campooz tenttrailer

Gezelligheid

Sfeer is het belangrijkst. Samen eten, borrelen en spelletjes doen. We laten het gewoon gebeuren!

Je bent onze gast

Aan het weekend zijn natuurlijk geen kosten verbonden. Wij zorgen voor een hapje en drankje. Op de zaterdag steken we de BBQ aan. Wij heten je op vrijdag welkom vanaf een uurtje of 7 ’s avonds. Zondagmiddag sluiten we het weekend af en ga je weer naar huis.

Lijkt je dit leuk om te doen? Dan zouden wij het te gek vinden als je ons dat laat weten! Dat kun je doen door onderstaand formulier in te vullen, ons te mailen naar info@campooz.com of een whatsappje te sturen met jouw gegevens en een leuke vakantiefoto. Heb je vragen? Stuur ons dan een WhatsApp bericht zodat we contact met je op kunnen nemen.