In gesprek met Zeltanhänger Schedlbauer

Onze dealers zitten verspreid door Europa. En dit keer stellen we je voor aan Arno van Zeltanhänger Schedlbauer. Onze dealer in Zuid-Duitsland sinds 2019!

Even voorstellen…

Mijn naam is Arno, mijn vrouw en ik, evenals onze drie kinderen, zijn thuis in het Beierse Woud. We houden van de natuur en reizen naar steeds nieuwe bestemmingen.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Wat ik het leukst vind, is om de klanten die kamperen met vouwwagens, te inspireren en ze gelukkig te maken in de mooiste tijd van het jaar.

Hoe ben je ooit begonnen?

Wij zijn nog een jong bedrijf, we zijn in 2019 gestart met de verkoop van de Campooz vouwwagens in Beieren en Zuid-Duitsland.

zeltanhaenger schedlbauer

Hoe kampeer je zelf?

We reizen met een Campooz Lazy Jack naar onze bestemmingen in Europa. Dat is elk jaar weer anders. We reizen al een aantal jaren met vouwwagens, omdat we het gevoel van vrijheid bij deze manier van kamperen geweldig vinden.

Wat is je favoriete plek om te kamperen?

Dat hebben we eigenlijk niet. We beslissen meestal heel spontaan waar onze volgende reis naartoe gaat. Vaak zelfs pas een dag van te voren.

Heb je ooit met een Campooz gekampeerd?

We zijn altijd onderweg met een Campooz, ofwel met Lazy Jack of met Fat Freddy. Onze kinderen houden ook van jullie Ugly Betty. We houden van de lichtheid en koelte van een Campooz.

Herinner jij je de eerste keer dat je in contact kwam met Campooz?

Het eerste contact met Campooz was in 2019 bij een dealer in Nederland. We waren meteen verliefd op de Lazy Jack Trekking. Het contact met Raoul en Gert was zeer snel gelegd en de samenwerking was een feit. In 2019 werden wij de dealer in Zuid-Duitsland van Campooz.

arno zeltanhaenger schedlbauer

Wat vind je van Campooz?

Ik vind het contact met Campooz erg servicegericht. Zowel klanten als dealers worden altijd goed geholpen en er wordt altijd een oplossing gevonden die voor alle partijen acceptabel is.

Waarom denk je dat mensen voor een Campooz zullen kiezen?

Mensen zijn enthousiast over het ontwerp en de innovaties die Campooz moet maken. De moderne en stoere uitstraling bevalt de klanten. Campooz en Zeltanhänger Schedlbauer zijn niet alledaags.

Wat is iets dat iedereen moeten weten van jullie als dealer?

Bij ons krijgen de klanten informatie vanuit het oogpunt van een Campoozer die zelf met de tenttrailer reist. We staan ​​voor zeer goede service, ook na aankoop, of het nu gaat om accessoires of als er toevoegingen of verbouwingen in behandeling zijn. Wij helpen je graag waar mogelijk.

Als je meer wil weten over Zeltanhänger Schedlbauer, ga dan naar de website van Arno. Benieuwd waar onze andere dealers zitten? Check de kaart. Tot Campooz!