Waar koop ik een tweedehands Campooz?

Stel: je wilt heel graag een Campooz tenttrailer. Een nieuwe is eigenlijk net iets boven budget. Dan lijkt het logisch om op zoek te gaan naar een nieuwe. In deze blog geven wij een aantal tips om ervoor te zorgen dat je als één van de eersten weet dat er een tweedehands Campooz vouwwagen te koop gezet is.

Tenttrailer dealers

Heel af en toe komt het voor dat een dealer een verkochte wagen terugkrijgt omdat deze niet bevalt (kunnen wij ons helemaal niks bij voorstellen 😊). Het is goed dat een dealer op dat moment weet dat je Red Ruby, Lazy Jack, Fat Freddy of Sleepy Joe héééél graag wilt kopen. Af en toe komt het ook voor een Campooz bij een dealer terecht komt via andere wegen. Zorg dus dat een dealer weet dat je op zoek bent.

gebruikte campooz vouwwagen kopen

Campooz Vouwwagen Eigenaren Groep

Op Facebook zijn eigenaren van Campooz vouwwagens én geïnteresseerde verenigd in een besloten groep waar je lid van kunt worden. Naast een schat aan informatie over onderhoud, aanpassingen en nog veel meer wordt hier af en toe een wagen te koop aangeboden. Houd dit dus ook goed in de gaten!

Caravanspeciaalzaken

Onze Trekking luifels voor caravans worden door veel caravanspeciaalzaken verkocht. Wij horen dat hier soms vouwwagens worden ingeruild als iemand een caravan koopt. Het kan dus geen kwaad om hier te laten weten dat je interesse hebt als er één binnen komt.

trekking luifel of camping voortent

Marktplaats

Hier verschijnt af en toe een Campooz Tenttrailer. Dit is heel eenvoudig te checken. Je maakt verschillende alerts aan. Ons advies is om naast de modelnaam ook Campooz, tenttrailer en vouwwagen als zoekwoorden op te geven. Je ontvangt dan een alert als iemand er één wil verkopen.

Weinig te koop

De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het aanbod tweedehands vouwwagens schaars is. Dat heeft als oorzaak dat wij een relatief jong merk zijn. Daarnaast willen kampeerders hun Campooz dus blijkbaar niet snel verkopen. Leuk voor ons, lastig voor jouw zoektocht. 😉

Ben je op zoek? Laat het ons weten.

Succes en happy camping! 🏕️