Vouwwagen voor gezinnen: de Campooz

Voor grote of samengestelde gezinnen kan het een uitdaging zijn het ideale kampeermiddel te vinden. Door een aantal slimme toevoegingen en aanpassingen is de flexibiliteit van onze vouwwagens enorm en altijd aan te passen naar iedere gezinssituatie!

De Tenttrailers van Campooz voldoen ook aan de wensen van gezinnen die niet elk jaar in dezelfde samenstelling op vakantie gaan. Én mensen die geen voortent willen, maar alleen een zonneluifel. Hieronder lees je de uitleg!

fat freddy camping

De klassieker: Fat Freddy

Voor kampeerders die heel snel willen kunnen verplaatsen, blijft Fat Freddy natuurlijk de allerbeste optie. Maximaal opzetgemak! Een vouwwagen voor twee personen, maar met bijzettentje Ugly Betty uit te breiden naar een vierpersoonsvouwwagen.

campooz lazy jack trekking luifel met zijwanden

Flexibele vouwwagen: Lazy Jack

Lazy Jack is ruim en heeft standaard vier comfortabele slaapplekken. Met Ugly Betty is hij zelfs uit te breiden tot een zespersoons vouwwagen. De tweede slaapcabine is afritsbaar. Dus als je Ugly Betty niet meeneemt en de tweede slaapcabine eraf haalt, dan is Jack ook zeer geschikt als vouwwagen voor twee personen met een royale leefruimte.

tenttrailer voor families

Met Jack van twee naar zes en weer terug

Het aantal samengestelde gezinnen in Nederland blijft toenemen. Dit kan betekenen dat het ene jaar alle kinderen meegaan, het volgende jaar de helft en het jaar daarna misschien wel lekker met zijn tweetjes. Dan is Lazy Jack de perfecte vouwwagen voor gezinnen.

sleepy joe turbo luifel en ugly betty

De langslaper: Sleepy Joe

De Sleepy Joe is onze langslaper. Je stapt hier namelijk bij het voeteinde het bed binnen. Niet meer over elkaar heen kruipen dus! Net als Fat Freddy is Joe voor twee personen, maar met bijzettentje Ugly Betty geschikt voor vier personen.

Lekker slapen in Ugly Betty

Ugly Betty is de perfecte oplossing voor een extra slaapcabine voor de Fred, Jack of Joe! Met plek voor twee personen. Je kan Betty bevestigen aan de tent of gebruiken als bijzettentje. Willen de kinderen niet meer bij papa en mama in de vouwwagen? Dan zet je Ugly Betty er gewoon naast. Ideaal en zeker niet ‘ugly’ als je het ons vraagt.😉 Als de kinderen helemaal niet meer meegaan, kan je het tentje ook gebruiken als extra opbergruimte.

ugly betty

Trekking of Camping

Onze tenttrailers zijn verkrijgbaar in twee varianten. Een Trekking variant met stoere zonneluifel en Camping variant met voortent.

De Trekking luifel

De Trekking luifel is gemaakt van mooi beige doek met drie bamboe stokken en is uit te breiden met zijwanden. Heerlijk als je in het voorjaar en de zomer afzakt naar het zuiden. Met de absolute Campooz signature, loopt niemand jouw vouwwagen zomaar voorbij op de camping. 😉

De Camping voortent

Wil je wat langer op één plek blijven of in het vroege voorjaar al kamperen? Dan is de Camping variant een goede optie. Een mooie donkere voortent met twee losse zijwanden, een voorwand en een kuipzeil. De mogelijkheid bestaat zelfs om een Extra Trekking luifel aan de voortent te ritsen. Zo heb je nóg meer ruimte tijdens jouw vakanties.

Moeite met kiezen? Lees de blog van Raoul voor wat hulp bij je keuze.

red ruby mooi en groot

Red Ruby

Ons topmodel. Is ze niet prachtig? Het blauwe TenCate doek straalt. Red Ruby is net even anders dan haar voorgangers, maar ook echt een vouwwagen voor gezinnen. Ze heeft ruimte voor maximaal zes personen. Gaan jullie met z’n viertjes? Dan is er extra ruimte om je kleding of boodschappen op te bergen! Met zijn tweeën op pad? Dan gaat het richting glamping volgens onze Gert. Hij kampeerde met zijn vrouw in Zweden in Red Ruby. Je leest hier hoe dat was! Veel werk om op te zetten? Dat valt best mee en dát kun je lezen in deze blog.

Er is dus voor iedereen een Campooz! Wil je eerst even voelen en testen? Neem dan snel eens een kijkje bij één van onze dealers of huur een van onze vouwwagens!