Slapen in een vouwwagen

Wel de luxe van een caravan, maar toch het kampeergevoel van een tent? Met een vouwwagen heb je de ideale combinatie!

Op de aanhanger slapen

Onze vouwwagens zijn tenttrailers. Je leest in de blog van Floor waarom dat zo is. In het kort betekent dit dat de tent op de trailer ligt. Hierdoor heb je veel ruimte om je bagage mee te nemen, want dat kan je makkelijk kwijt in de aanhanger. Gewoon onder je bed! Jouw bagage (1300 liter!) is vervolgens makkelijk te bereiken door de klep, waarmee je het grote bed omhoog tilt. Dat tillen gaat super makkelijk, want de gasveren doet het werk voor je.

klep naar bagage

Slapen als een koning of koningin

Door het grote kingsize bed slaap je vorstelijk én van de grond. Er is genoeg ruimte, waardoor je misschien zelfs wel beter slaapt dan thuis. Met het Froli Bedsysteem maak je het slaapcomfort nog een stukje groter. De schoteltjes, die je per zone instelt, pas je helemaal aan naar jouw wens. Daarnaast zorgt het Froli Bedsysteem ook voor extra ventilatie van je matras. Een win-win situatie dus!

De ideale vouwwagen voor lange mensen

Kamperen betekent niet voor iedereen een fijne nachtrust. Als je lang bent, kan dat nog wel eens lastig zijn. In een Campooz slaap je heerlijk! Eindelijk écht uitgerust terug van je vakantie. De slaapcabine heeft een afmeting van 170 x 220 cm, zodat iedereen zijn beentjes lekker kan strekken. Niet meer opgevouwen liggen, maar slapen als een koning. De ideale vouwwagen voor lange mensen. De Sleepy Joe doet daar nog eens een schepje bovenop, want onze Joe is namelijk een langslaper: instappen aan het voeteneinde. Niet meer over elkaar heen kruipen tijdens een nachtelijke plasronde. 😉

cabriodak

Sterren kijken door het dakraam

Samen in bed na een heerlijke dag. De dag doornemen en plannen maken voor morgen. Turend naar de prachtige, immense sterrenhemel boven jullie. Dit kan natuurlijk alleen met het cabriodak van Campooz! Maar niet alleen het uitzicht is super, het cabriodak is onderdeel van het Clima-C systeem. Dit zorgt voor aangename temperaturen tijdens warme dagen en nachten. De warme lucht stijgt omhoog en vindt makkelijk zijn weg naar buiten. Muggen worden buiten de deur gehouden door het horrengaas. Niets staat een fijne nachtrust in de weg!

Logees op de camping

Krijg je tijdens je vakantie logees? Dan zorgt de Ugly Betty voor een uitbreiding van de slaapplekken. Het bijzettentje inclusief matrassen is geschikt voor twee personen. Bevestig Betty aan de achterkant van de tenttrailer of zet ‘m ernaast. Slapen met een gezin van vier personen? Of toch met zijn tweetjes? Onze vouwwagens zijn de meest flexibele kampeermiddelen die er zijn. Aan te passen aan elke gezinssituatie!

Slaap jij lekkerder thuis of op vakantie? Laat het ons weten onder de blog!

slapen vouwwagen