Op vakantie met Wild Anna?

Wild Anna

Er zijn weinig kampeerders die de meest pittige tante van de Campooz familie niet willen hebben. Er is geen discussie over mogelijk dat Wild Anna het meest gewilde kampeerartikel ter wereld is.

campooz wild anna

Wild Anna is ontsproten aan het creatieve brein van Gert. Zijn inspiratie komt uit de bergsport. Waaghalzen hangen doeken tussen rotspunten hoog in de bergen. Dit kan ook tussen bomen. Anna was geboren!

Schaduwdoek en hangmat

Wild Anna is schaduwdoek en hangmat inéén. Ze is gemaakt van ons beroemde ripstop katoen. Onverwoestbaar dus! Stevig genoeg om met het hele gezin op te chillen. Het is niet zo moeilijk om voor stellen hoe leuk dat is.

Niet te koop

Zoals jullie weten, is ze alleen niet te koop. Dat betekent niet dat we haar helemaal voor onszelf houden. Heel af en toe geven we er één weg. Aan speciale mensen, bij speciale gelegenheden of soms gewoon zomaar. Je mag ons altijd laten weten dat je er graag eentje zou willen hebben.

wild anna hangmat

Gaat ze met jou mee op vakantie?

Het is tijd om haar weer eens weg te geven. Je hoeft er niet zoveel voor te doen. Alleen een leuke vakantiefoto opsturen. Stuur jouw foto naar info@campooz.com of deel het met ons via Facebook of Instagram. Als je meedoet, vind je het niet erg dat wij jouw foto eenmalig eeuwige roem bezorgen. De winnaar maken we zondagavond 14 (voor wie het leest: sorry…) april bekend.