Home/Alles/Campooz en Rebel-Outdoor op de Caravan Salon in Düsseldorf

Campooz en Rebel-Outdoor op de Caravan Salon in Düsseldorf

Van 27 augustus tot 5 september stonden wij met team Campooz op de Caravan Salon in Düsseldorf. En het was een waar feestje om op de grootste kampeerbeurs van Europa aanwezig te zijn met onze tenttrailers, caravanluifels én producten van Rebel-Outdoor! Tien dagen, 235.000 bezoekers uit 72 landen en 17 hallen aan kampeermiddelen en accessoires: hoe was dat?

caravan salon Düsseldorf

Fat Freddy en Lazy Jack

Onze stand in hal 3 viel erg op dankzij het lichtblauwe tapijt. Alsof de tenttrailers aan zee stonden. Het trok de aandacht. Leuk om te merken dat steeds meer Duitse bezoekers Campooz al kennen. Lazy Jack stond opgezet klaar voor bezoekers. De mensen die een kijkje binnen namen, hoorden de woorden: ‘Ga lekker liggen, probeer het bed eens uit! En hou je schoenen maar aan!’. Waar ze aanvankelijk een beetje onwennig reageerden, gingen veel bezoekers de test aan. Het bed met Froli Bedsysteem lag heerlijk, volgens de bezoekers. Soms zelfs lekkerder dan thuis.

Fat Freddy was meegenomen naar de Caravan Salon als klapmodel. Zodra onze Gert liet zien hoe hij in z’n eentje de tenttrailer zonder moeite openklapt, kwamen er steeds meer mensen omheen staan. Binnen een mum van tijd stond de basis van Fat Freddy. De demo’s werden goed ontvangen en er waren veel bezoekers die zelf ook een poging waagden. Na afloop waren we heel wat brochures lichter.

caravan salon Düsseldorf

De aankleding van de tenttrailers

De Lazy Jack was aangekleed met mooie kampeerspullen. De buitenmat lag natuurlijk onder de Camping voortent en de Campooz keuken stond op de klep van de aanhanger. Het geheel werd afgemaakt met de accessoires van Rebel-Outdoor. De mooie tafel, stoelen, krukjes en andere spullen matchen goed met de tenttrailers van Campooz.

Op de stand, naast de tenttrailer, werden deze mooie spullen tentoongesteld in een soort winkeltje. Maar wilde je iets kopen? Dan moest je naar een stand verderop. Fritz Berger verkocht namelijk veel mooie accessoires uit het assortiment van Rebel. En dat ging zo goed, dat Rebel-Outdoor met vier producten in de top 5 van best verkochte producten stond aan het einde van de beurs.

caravan salon Düsseldorf

Primeur

En wat was er nieuw tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf? Onze caravan luifels. Het assortiment met Trekking luifels voor caravans (geïnspireerd op de Trekking luifel voor vouwwagens 😉) is uitgebreid met twee modellen. Vanaf nu is de Trekking luifel in het grijs beschikbaar voor de Eriba Touring en er is een speciale luifel ontwikkeld voor buscampers. Daarnaast kies je de universele Campooz caravanluifel nu in drie verschillende kleuren. Wil je daar meer over weten? Lees alles over de nieuwe luifels van Campooz Caravanning.

caravan salon Düsseldorf

Was je erbij? Dank voor je komst. We hebben genoten van alle leuke gesprekken en positieve reacties. Onze nieuwste Tenttrailer brochure download je hier. Tot Campooz!