Gebundeld: nieuwigheden voor 2021

Alle nieuwigheden op een rijtje

2020 was een onwerkelijk jaar voor ons allemaal. Ook op het gebied van kamperen en vakantie. We gingen kamperen met eigen sanitair, kampeerden dichterbij huis, in de achtertuin of gingen zelfs helemaal niet meer op kampeervakantie. Dat zullen we niet snel vergeten. Ondanks alles zijn er ook mooie dingen gebeurd. Zo konden we een aantal van jullie toch ontmoeten tijdens de Hello Campooz! Pop-up store (video). Anders dan anders, maar de kick-off van een nieuw kampeerseizoen was een feit. Hier hebben we jullie een groot deel van onze nieuwigheden voor 2021 laten zien. Hier gaan we samen op terugblikken we beginnen met onze nieuwste vouwwagen…

1. Langslaper Sleepy Joe

De variatie op onze Fat Freddy. Je slaapt in de lengte waardoor je over het voeteneinde naar buiten kan. Ook heeft de nieuwe langslaper een hogere, ruimere deur.

sleepy joe

2. Gemak ten top: de Easy Load

Elke tenttrailer is nu standaard uitgerust met de Easy Load. Thuis op de oprit makkelijk inladen en tijdens je vakantie 1300 liter bagageruimte binnen handbereik. Niemand kan en wil meer zonder!

easy load campooz

3. Handige plek voor stroom

Een van de nieuwigheden is dat de opening voor stroom verplaatst is. De opening zit nu aan de kant van de dissel én links aan de voorkant, zodat je stroom hebt bij je keuken. Meer weten over hoe stroom op de camping werkt? Lees deze blog.

4. Een nog comfortabeler matras

Het matras voor alle modellen is vernieuwd. Nog lekkerder slapen in je Modellen. En dat onder de sterren.

5. Snel rondtrekken met de Turboluifel

Alles wat je nodig hebt als je ergens maar eventjes bent: 1 stok, uitspannen en je hebt de turboluifel staan. Hierdoor heb je het keukengedeelte en de ingang droog. Helemaal back to basic waardoor je net zo snel weg bent als dat je kwam.

turbo luifel

6. Schaduwhoek

Met de schaduwhoek bouw je niet meteen je voortent dicht zoals met de voorwand, maar je creëert een plek met schaduw en iets meer privacy. Kan zowel links, als rechts op de voortent bevestigd worden. Ook verkrijgbaar in horrengaas.

schaduwhoek

7. Langer op een plek? De extra trekking luifel

Als je de Camping variant hebt en maximaal ruimte wil, kijk dan eens naar de extra trekking luifel. Je ritst ‘m makkelijk aan de camping voortent.

extra luifel trekking

8. De legendarische Brave Dave

Een hangmat in Campooz stijl waarbij je zelf onderdeel wordt van de constructie. Je hebt geen bomen nodig op jouw kampeerplek om te chillen in Brave Dave. Je moet wel een beetje lef hebben om er in te gaan liggen. Soms geven we er eentje weg. Hou daarom onze social media in de gaten…

brave dave

9. Speciaal voor onze tenttrailers gemaakt: een toffe buitenmat

Wil je een beetje kleur voor de tent, maar wel in Campooz stijl blijven? De buitenmat! Met afmetingen die precies passen voor de Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe.

buitenmat blauw

10. Caravanity by Campooz luifel – nu met zijwanden!

De unieke retro-look luifel is gemaakt in samenwerking met Caravanity. Sinds kort kan je ook zijwanden in dezelfde okergele/oranje kleur bestellen. Bekijk onze blog voor meer foto’s en informatie.

caravanity retro caravanluifel

11. De nieuwe websites gingen live!

Campooz groeit en daarom was het tijd dat onze tent trailers en caravanning een eigen podium kregen.

En tot slot: ons nieuwe logo die je overal terugziet (check bovenaan je scherm😉)! Dat waren een hoop nieuwigheden voor dit jaar. Dankzij jullie zijn er heel wat ideeën tot stand gekomen en uitgewerkt, dank daarvoor. Blijf ons vooral vertellen waar je behoefte aan hebt.

What’s next?

We zijn 2021 begonnen met onze nieuwe assortiment: Campooz Business, met verhuurtenten voor campings en vakantieparken. Daar blijft het niet bij. Vol ideeën en vertrouwen gaan wij jullie dit jaar weer veel nieuws laten zien. Wij hebben er zin in. Jullie ook?