World Campooz Day – Kun je een kunstje?

Het leukste weekend

Ons jaarlijkse feestje World Campooz Day barst uit zijn voegen. We zijn druk met de invulling van het leukste weekend van het jaar. Op zondag 16 juni is er van alles te doen op de grootste vouwwagencamping van Nederland. Dit jaar hebben we voor het eerst een centraal veld ingericht als festivalterrein. Op World Campooz Day is iedereen welkom. Het is super leuk om rond te zwerven en te praten met de mannen van Campooz, bezitters en collega kampeerders.

opzetinstructie campooz

Programma World Campooz Day

Het programma staat in de stijgers. We hebben een aantal vaste onderdelen zoals workshops, demonstraties, kinderanimatie, live muziek en een gezellige BBQ. Je mag van ons verwachten dat we hiernaast een aantal verrassende elementen toevoegen. De komende maanden maken we het programma stukje bij beetje bekend.

Muzikant, acrobaat of een ander talent?

Het kan niet anders dan dat er onder eigenaren en vrienden van Campooz een enorme hoeveelheid talent en creativiteit aanwezig is. Denk aan muziek, theater, acrobatiek, een leuke workshop of andere toevoeging aan ons evenement. Voel je je aangesproken of ken je iemand? Dat horen wij dan heel graag. Je kunt hieronder een reactie achterlaten of mij een mail sturen. Tot Campooz! Groet,
Raoul