Kamperen in februari

De zon schijnt

Het is 23 februari. Koning winter zou nog moeten heersen. Niks is minder waar. Zon en een aangename 15 graden op de thermometer. Hop in de auto en op weg naar Natuurkampeerterrein de Vlagberg in Sint Antonius. We gaan kamperen in februari.

Op 8 februari heb ik het volgende gepost op Facebook: ‘Wie is de allereerste die met zijn Campooz op pad gaat dit voorjaar? Dat hoor ik graag. Kom ik langs met gebak. Groet, Raoul’. Vrijdag 22 februari kreeg ik het volgende bericht van Onno Evers: ‘Ha Raoul, ben je al bij iemand gebak wezen brengen?’

kamperen in februari

Belofte maakt schuld!

Met veel plezier heb ik een taart gebracht naar de camping. Tot mijn verbazing was de camping goed gevuld met campers, caravans, tentjes en… onze topper, Lazy Jack! Super fijn om al zo vroeg in het seizoen op pad te gaan. De ontvangst door de familie Evers was top. Taart en gezelligheid!

Het komende voorjaar ga ik regelmatig de weg op om ergens in Nederland Campooz kampeerders op te zoeken. Sta je ergens een paar dagen op een leuke camping? Laat het me weten!