In mijn element met de Offroader

Met de Offroader zit het wel snor. Volop in z’n element. Te shinen in de ochtendzon. Lekker solide met de poten in de klei. Nou ja, de modder van Drenthe dan. Hopelijk zijn de klodders met zand op mijn broekspijpen vannacht eindelijk opgedroogd. Gelukkig is er iets dat ik wel zeker weet. Uitslapen..

Wakker worden

Genoeg gesnoozed. Nog voor ik de telefoon kan uitdrukken, tettert in de verte een haan. Via de comfortabele bamboe traptreden klim ik uit bed. Half slaperig grijp ik mijn slofjes uit de organizer. De felle ochtendzon tegemoet. Heerlijk wakker worden met vitamine D.

zandpad

Zoekplaatje

Intussen staat de Offroader er nog net zo bij als de avond ervoor. Super stoer en onverzettelijk. De groene kleur die ik voor de tenttrailer heb gekozen, komt goed tot z’n recht hier in de bossen. Als ik terug loop van een frisse douche, moet ik zelfs even zoeken in de verte. Gevonden! Met gepaste trots loop ik als eigenaar op de trailer af. Dichterbij gekomen zie ik dat de zon al naar voren is gekropen. Dit is nog eens fijn ontwaken.

Zoete geur

Stoom van het koffiezetapparaat vervliegt in de koele buitenlucht. Voor ik een hete slok neem, snuif ik de boslucht nog even op. Een melange van mos, dennenappels en vers gekapt hout. Op de kaart stippel ik mijn route uit. Vandaag maak ik me op voor een nieuw avontuur. Inclusief tenttrailer.

dennenboom

Volgt altijd

Door de regen van vannacht is het bospad veranderd in een modderpoel. Kalm en berekenend stuur ik de terreinwagen door talloze uitdagingen. Zoals altijd, volgt de Offroader zonder enig probleem. Eén met de Land Rover. Volledig in balans. Aan het eind van het pad kijk ik in de achteruitkijkspiegel. Een ree. Nog één! Een toetje op deze vroege morgen. Dat maakt het reizen met de Offroader zo leuk. Ongerepte plekken ontdekken die anders onbereikbaar zouden zijn.

zonsondergang

Offroader

Diezelfde avond hoor ik weer herten in de verte. Als blaffende hondjes, galmt het geluid door een stille duisternis. Geen ree te zien. Net als mijn tenttrailer en Land Rover volledig opgegaan in het landschap. Op het hoofdlampje na dan. Door mijn enthousiasme heb ik de kaart er alweer bij gepakt. Plannen maken. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Avonturen beleven met de Offroader is simpelweg te leuk. Net als die blikken langs de weg. Een eyecatcher is het zeker!

Meer informatie over de Offroader vind je op deze pagina. Tot Campooz!