Glamping met Campooz

Het nieuwe kampeerseizoen is in aantocht. Daarom introduceren wij Campooz Business met prachtige tentaccommodaties voor campings en vakantieparken. Ons assortiment tenttrailers, caravanluifels en accessoires wordt uitgebreid. Dit doen we met vijf tenten geschikt voor verhuur. Naast drie eigenwijze ‘Shacks’ is er een klassieke bell tent en een tent met de slaapcabine boven het leefgedeelte. De kans is groot dat je er in de zomer één tegenkomt ergens in Nederland.

Drie verschillende shacks

De namen van de glamping lodges zijn Black-, Summer- en Classic Shack. Alle drie de tenten hebben een interieur dat past bij de look van de tent. Het tentdoek is, net als bij onze tenttrailers, van onverwoestbaar Campooz ripstop katoen (lees meer over het doek in deze blog).

campooz business black shack

Het design van de Black Shack kom je overal tegen op het platteland. Schuren die zijn opgetrokken uit potdeksel planken met karakteristieke witte kozijnen.

campooz business summer shack

Voor de Summer Shack komt de inspiratie van tenthuisjes op de Waddeneilanden.

campooz business classic shack

De Classic Shack is een knipoog naar het doek van onze tenttrailers. Hiervoor worden dezelfde kleuren gebruikt.

Glamping in de Bell tent en Sky Lodge

campooz business sky lodge
campooz business bell tent

De klassieker onder de modellen is de bell tent. Eén centrale paal ondersteunt de structuur. Door de kleuren lijkt de tent te zweven. De avontuurlijke Sky Lodge is ontworpen met een daktent als basis. De slaapcabine bereik je via een trap. Onder het bed is een ruime leefruimte.

Full service

De complete lijn beschikt over een uitgebreid pakket met producten en service. Naast de tent kan gekozen worden voor een stevige vlonder,  maar ook voor complete inrichting en de aanleg van elektra. Tot slot verzorgt het team van Campooz Business, indien gewenst, de complete montage.

campooz business inrichting summer shack

Stuk voor stuk zorgen de tenten voor een compleet plaatje op campings en vakantieparken. Wil je meer weten over onze nieuwe glamping tenten? Ga naar de website: www.campoozbusiness.com.