Home/Campooz nieuws/Maak kennis met Eva

Maak kennis met Eva

Hoi! Ik ben Eva en ben vanaf 1 maart werkzaam in het marketing team. Ik heb superveel zin om hier nieuwe dingen te leren.

Ik ben 36 jaar jong, getrouwd met Gert (niet die van Campooz) 😉 en trotse mama van 2 dochters, Sara van 7 jaar en Emma van 5 jaar. Wij wonen precies 10 jaar in Assen op 5 minuutjes van Campooz.

eva

Plaatjes schieten

Ik hou heel erg van fotograferen! Je zult mij dan ook vaak met mijn camera of telefoon zien om de leukste plaatjes te schieten. 😊
Verder doe ik aan voetbal, hou ik ervan om te shoppen en drink ik graag een goede cappuccino. Ook heb ik een eigen webshop waar ik zelfgemaakte haarspeldjes en leuke producten voor baby, kind en mama’s verkoop.

eva

Spanje

Mijn favoriete vakantieland is Spanje! Ik hou van de Spaanse taal, de cultuur en de mensen! Tijdens mijn opleiding heb ik hier een half jaar stagegelopen in een hotel. Een hele toffe ervaring.
Ik hou ervan om met de meiden en Gert naar leuke steden te gaan en de mooiste straatjes en winkeltjes te zoeken (ook weer om die gave plaatjes te schieten). 😉
Deze zomer gaan we naar Kroatië. Nog nooit geweest maar heel benieuwd naar dit mooie land.
Bovenaan mijn verlanglijstje staat nu; PARIJS.

Ik hoop dat jullie mij wat beter hebben leren kennen en wie weet heb ik je binnenkort aan de telefoon of spreek ik je via whatsapp.

Eva