World Campooz Day 2022

Van 17 t/m 19 juni werd World Campooz Day gehouden: het allerleukste kampeerfeestje. Het veld van Sportlandgoed in Zwartemeer werd gevuld met meer dan 100 Campooz Tenttrailers en vier caravans inclusief Trekking luifel.

Het opbouwen begon twee dagen voordat de Campooz bezitters binnendruppelden. De bar werd gebouwd, het geluid van de speakers werd getest, luifels zijn opgezet en de vlaggetjes en lampen hingen we in de bomen. Klaar voor een feestje!

tenttrailers

Rijen vouwwagens

De eerste Campoozers kwamen vrijdagmiddag rond 2 uur aan en het veld vulde zich de rest van de middag en avond. Kampeerders vanuit heel Nederland, Duitsland, België en zelfs Frankrijk kwamen aan. Rijen met Campooz Tenttrailers met Camping voortenten en Trekking luifels met hier en daar een caravan stonden strak naast elkaar en met de dissels tegen elkaar.

De aftrap van World Campooz Day 2022 met Jason Staal

De bar opende vrijdagavond en de biertafels en -bankjes stonden klaar. Menig campingstoel werd meegesleept van de kampeerplek om bij de aftrap van het weekend te zijn. Jason Staal trad met zijn nieuwe album ‘Tussen twijfel en tijd’ op. De singer songwriter maakte er een waar feestje van en zong tot de zon onderging.

jason staal

Een vol programma

Op zaterdag was er van alles te doen voor dagjesmensen en de kampeerders. Zo kon je meedoen aan  een potje paintball, een balletje slaan op de golfbaan of survivalen op het parcours van Sportlandgoed. Kinderen waren welkom om geschminkt te worden en de hele dag kon er geshopt worden in de Rebel-Outdoor pop-up store. Vanaf een uur of 3 deed Gert een opzetinstructie van Red Ruby en daarna verzamelde iedereen zich in een grote kring rondom Gert. Tijd voor een vragenronde. In de live Q&A heeft Gert tientallen vragen beantwoord over onze vouwwagens.

Brave Dave, DJ Joris en dansjes

Raoul ging langs alle vouwwagens om lootjes uit te delen en even later liep de hele camping uit om bij het Rad van Fortuin aanwezig te zijn. Bij de bar kon je een drankje, hamburger of ijsje halen. Gert en Raoul draaiden aan het rad om toffe en zelfs onbetaalbare spullen te verloten. Zoals de Rebel-Outdoor damestassen, mokken, bordjes, thermosflessen, koelbox en twee Brave Dave hangmatten. Om de avond af te sluiten draaide DJ Joris fijne deuntjes en werd er gedanst en gefeest.

wcd
wcd

Op zondag vertrokken veel Campoozers al vroeg in de ochtend, omdat droog te kunnen inpakken. Helaas was het weer niet zo mooi als op vrijdag en zaterdag. Maar: wat was het een mooi weekend en wat hebben we genoten.

We willen jullie allemaal heel erg bedanken. Op naar World Campooz Day 2023! Wat vond jij van het weekend?