De binnenkant van een vouwwagen 

De Campooz tenttrailers zien er natuurlijk van de buitenkant super tof uit, maar hoe zien ze er eigenlijk van binnen uit? En is er wel genoeg ruimte tijdens jouw vakantie? In deze blog geven we je een rondleiding door jouw ideale vakantieverblijf… 😉 

De voortent of luifel 

Als je onze vouwwagen ziet staan, springt hij direct in het oog met zijn looks. Er zijn twee varianten voor Fat Freddy, Lazy Jack en Sleepy Joe: de Trekking variant of de Camping variant. Heb je de Camping variant, dan kom je binnen in een soort ‘aanbouw’. Een mooie, lichte ruimte waar je beschut kunt dineren, relaxen of een potje kan kaarten. Hier is ook ruimte voor de Campooz keuken en het koken van jouw lievelingsmaaltje. Bij de Trekking variant stap je onder de ‘overkapping’ naar binnen. Een fijne, open plek waar je heerlijk uit de zon kunt zitten. Ook hier is ruimte voor de Campooz keuken! Wil je de ‘overkapping’ wat meer beschut? Dan heb je verschillende zijwanden voor aan de Trekking luifel. Een dichte, met raam of van gaas. 

lazy jack trekking

De leefruimte 

We gaan verder met de rondleiding. Loop je mee naar binnen? We stappen de leefruimte in. Dit is de ‘woonkamer’ van de vouwwagen. Met een Organizer en wat kratten of campingkasten kun je al je spulletjes goed kwijt en weer makkelijk terugvinden. Ook hier is genoeg plek om een tafel met stoeltjes neer te zetten, mocht het weer omslaan in een fikse regenbui. Vanuit deze ‘woonkamer’ bereik je ook het bed op de aanhanger. Aan de leefruimte van Fred, Jack en Joe kan een bijzettentje worden bevestigd. Bij een Lazy Jack vind je zelfs een tweede slaapcabine! 

sleepy joe master bedroom

De master bedroom  

Kom mee en neem even een kijkje in de master bedroom. Via het trapje bereik je het ruime slaapvertrek. Het bed heeft een koudschuim matras en is 220 x 170 cm. Slapen als een koning dus! Ook als je lang bent. Lees in de blog van Floor hoe dat gaat. Aan de wand zitten handige vakjes waar je bijvoorbeeld je telefoon opbergt. Je kan de cabine ook dichtritsen zodat je je afsluit van de leefruimte. En het cabriodak? Die kan je fijn openritsen, waardoor je samen naar de sterren kijkt.  

Ugly Betty: het leukste bijzettentje 

Ugly Betty is een slaapcabine die je aan Freddy, Joe of Jack kunt bevestigen. Zo heb je een ideale kinder- of logeerkamer. Het tentje is 200×200 cm en biedt voldoende ruimte om heerlijk in te slapen. Inclusief twee matrassen. Zijn de kinderen groot genoeg? Dan zet je Ugly Betty niet vast, maar naast de vouwwagen neer. 

slaapcabine lazy jack

De slaapcabine van Lazy Jack  

Lazy Jack heeft een tweede slaapcabine. De volwaardige tweede slaapkamer is 140 x 200 cm groot en kan ook dienst doen als bergruimte, mochten er geen extra slapers zijn. Zo kun je nog meer voorraad, kleding, schoenen of andere spullen meenemen én opbergen. 

Opbergruimte binnen handbereik 

Je kan niet alleen vanaf de buitenkant via de achterklep bij jouw bagage, maar ook vanaf de bovenkant. Door het Easy Load systeem kan je de klep onder het bed openen zonder dat je de tent open hoeft te klappen. 

red ruby binnen

Binnenkijken bij Red Ruby

Al eens binnengekeken bij ons topmodel? De vouwwagen biedt onderdak aan maximaal 6 personen en is een langslaper. Hoe dat er van binnen uitziet? Kijk gauw verder.

De blauwe luifel

Onder de blauwe zonneluifel is het goed toeven. Met of zonder zijwanden: ook hier zit je lekker uit de zon. Onder de luifel is ook meteen de plek waar je de vouwwagen binnenstapt.

De leefruimte en cabines van Red Ruby

Je staat meteen in de woonkamer waar je veel spullen kwijt kan. Het geheel is omringd door ramen zodat je alles tegen elkaar open kan zetten en er veel licht binnenkomt. Zijn de zijcabines open? Dan voelt het als één geheel met de woonkamer. Je kan ook één zijkant (of beide) dichtdoen om er een slaapcabine, opslaghok of keuken van te maken. De zijkanten rits je dicht als je niet wil dat dit onderdeel is van de woonkamer.

Slapen in Red Ruby

Je slaapt in Red Ruby in de lengte wat betekent dat je het bed binnenstapt vanaf het voeteneinde. Zo hoef je nooit over elkaar heen te kruipen. Het kingsize bed is standaard uitgerust met het Froli Bedsysteem voor extra comfort. Net als onze andere vouwwagens heeft Red Ruby ook een koudschuim matras met een afmeting van 220 x 170 cm. De slaapcabine is hoog en in de vorm van een diamant. Onder het mooie blauwe dak en dankzij het raampje blijft het er koel. Welterusten!

smartphone

Buitenruimte 

Hoe je ook kampeert, de mooiste en fijnste ruimte is toch écht de buitenruimte. Of de ‘tuin’. 😉 ’s Ochtends geniet je van de fluitende vogeltjes, de dauw en een ontbijtje met je voeten in het gras. Dat is kamperen op z’n mooist! 

Wat vind jij het fijnste plekje in de tenttrailer? Laat het ons weten in een reactie onder deze blog. Tot Campooz!