Caravanity by Campooz luifel

Caravanity by Campooz

Misschien heb je al iets voorbij zien komen van onze toffe samenwerking, maar we zullen je in deze blog iets meer vertellen en laten zien. Caravanity en Campooz hebben een unieke retro-look caravanluifel geïntroduceerd. Het Platform Caravanity en kampeermerk Campooz slaan de handen ineen. Samen hebben we een unieke en stijlvolle luifel ontwikkeld die op vrijwel iedere caravan past. Hoewel de okergele/oranje kleur een knipoog naar de jaren zeventig is, passen het opzetgemak en de gebruikte materialen juist helemaal bij deze tijd. Natuurlijk is ook de luifel gemaakt van ripstopkatoen.

retro luifel campooz close up

Met de lancering van de luifel gaat een langgekoesterde wens van Caravanity in vervulling. “Bij een mooie caravan hoort een eyecatcher als luifel en die zijn lastig te vinden. Campooz sprak mij met mooie vouwwagens en trekkingluifels enorm aan. De ontwerpen en materialen zijn prachtig en daarmee een goede basis voor de Caravanity by Campooz luifel. Het resultaat ziet er fantastisch uit!” aldus Judith Miedema van Caravanity. Omdat de luifel op verschillende manieren opgebouwd kan worden, past deze op zowel oldtimer- als hagelnieuwe caravans.

caravanity sfeer

Caravanity is een platform voor kampeerders die hun kampeermiddel willen restylen. Op de website en in de boeken zijn allerlei inspiratieblogs en doe-het-zelf tips te vinden om zelf aan de slag te gaan. Judith: “Caravans en kampeervakanties zijn populairder dan ooit. Alleen is niet iedereen gecharmeerd van het suffe interieur van zijn of haar sleurhut. Het leuke is dat je deze helemaal naar eigen smaak kunt ‘pimpen’. Deze unieke retro luifel maakt het plaatje helemaal compleet”.

caravanity by campooz ripstop

De luifel is ieder weekend te bewonderen op Camping de Jagerstee in Epe. Alle informatie vind je op www.caravanityluifel.nl. Meer weten over de luifels van Campooz? Klik hier.