Campooz Zomertheatertour – fantastische kindervoorstellingen

Zomertheatertour

Van 5 tot en met 25 augustus trekt de Campooz Zomertheatertour met twee fantastische kindervoorstellingen door Nederland. De voorstellingen zijn zeer interactief en nemen kinderen mee naar een fantasierijke belevingswereld. De tour doet verschillende campings en evenementen aan.

kinder theater

De Campooz Zomertheatertour steunt Orange Babies. De beroemde oranje klapkar gaat mee op tour. De aftrap van de tour vindt plaats tijdens World Campooz Day!

Een speciaal voor dit goede doel ontworpen oranje vouwwagen gaat mee op tour!

Familie van Streek | Het campingavontuur (4+/6+)

Ga mee op vakantie met de knotsgekke Familie van Streek! De Familie van Streek. Vader Sjaak van Streek, Moeder Margriet en de kids Bram en Elsje zijn gezellig samen op vakantie in hun familietent. Het belooft een leuke vakantie te worden, totdat langzaam alles in de soep loopt. Vader wil maar doorwerken, Opa komt onverwacht langs en heeft brommerpech, Elsje vindt alles stom, Moeder laat de barbecue in de fik vliegen en tot overmaat van ramp raakt de familie dan ook nog kleine Bram kwijt.

Als dat maar goed komt?! Help jij de familie mee Bram te zoeken? De gezellige familieklucht Familie van Streek wordt gespeeld door twee acteurs, die alle rollen in de voorstelling spelen. Een interactieve theaterbeleving voor jong en oud!

familie van streek

Het geheim van de schatkist | Kapitein Kromspijker en Sophie (4+)

Ga mee op avontuur op de rommelzolder van Sophie. Daar tussen de oude boeken en stoffige spullen staat een honderden jaren oude schatkist. De bezoekers worden meegezogen in een spannend en interactief avontuur met Kapitein en zijn stuurvrouw Sophie, want er blijkt een geheim aan deze schatkist te kleven. Bovendien is het nog nooit iemand gelukt om de schatkist te openen. Zal het Kapitein en Sophie lukken om de kist samen met de kinderen dan nu eindelijk te openen en zo het geheim van de schatkist op te lossen?

Het geheim van de schatkist is een interactieve en fantasierijke voorstelling die kinderen naar het puntje van de stoel brengt. Zij laten zich volledig meenemen in het avontuur. Voor de ouders is het ultiem genieten.

De voorstellingen komen uit de koker van productiebedrijf Van Straat tot Laan. Neem voor meer informatie of boekingen contact met ze op.

Toine Straatman: toine@vanstraattotlaan.nl of +31683997145
Elise van der Laan: elise@vanstraattotlaan.nl of +31638032369