Campooz in het RTL Nieuws

‘Met de Nieuwsredactie van RTL 4.’

Dinsdagochtend 26 februari 10 uur ‘s ochtends. De telefoon gaat. ‘Met de Nieuwsredactie van RTL 4. Wij gaan een item voor het half acht journaal maken over de toenemende populariteit van de vouwwagen. Mag ik je daar een paar vragen over stellen?’

Een filmploeg van RTL is een dag later afgereisd naar Sint Anthonis om een mooie reportage te maken over de vouwwagen. Op Natuurkampeerterrein de Vlagberg waren Onno en Annette Evers namelijk aan het kamperen met hun spiksplinternieuwe Lazy Jack. De reportage bestond uit een interview met Onno en Annette, Raoul en later die dag met Hans Louwers van onze brancheorganisatie de KCI (Kampeer en Caravan Industrie).

De zaterdag ervoor was ik zelf al op de camping geweest om Onno en Annette als eerste kampeerders van het seizoen te verrassen met taart.

raoul de camera

De uitzending leek een Campooz show.

Het was meer dan duidelijk dat wij hele toffe vouwwagens maken. Tijdens de uitzending ontploften de telefoon, het websitebezoek en social media.

Op de website van RTL Nieuws staat een super leuk artikel over de vouwwagen. Een fragment uit het artikel:

‘Het is makkelijker op te zetten, niet zo duur als een camper en elke auto mag hem trekken. Steeds meer mensen ontdekken de vouwwagen. Kamperen is sowieso hip, de stap naar een vouwwagen is dan snel gemaakt.’ Lees het hele artikel hier.

Wij zijn blij met deze aandacht voor vouwwagens. Dat is exact wat wij willen en waar we ons hard voor maken. Dat Campooz als voorbeeld is genomen, maakt ons natuurlijk nog blijer!

Het nieuwsitem uit het journaal kun je hieronder bekijken. De kwaliteit is niet heel erg goed…