Campooz disselslot SCM goedgekeurd

Wil je jouw tenttrailer, caravan of aanhanger goed beschermen tegen diefstal? Dan heb je ongetwijfeld gedacht aan een disselslot. Helaas gebeurt het nog te vaak dat een vouwwagen of caravan gestolen wordt. Met een disselslot zorg je ervoor dat niemand anders jouw aanhanger aan zijn trekhaak kan koppelen. Het slot zet je over de dissel heen om het vast te zetten. Er zijn veel verschillende sloten, maar wij maken gebruik van de AL-KO Safety Premium AK161 of een ingebouwd disselslot.

aanhanger slot

Wanneer gebruik je een disselslot?

Als je jouw vouwwagen of caravan al hebt opgehaald, maar de vakantie nog even op zich laat wachten, is het verstandig om een disselslot te gebruiken. Niet alleen omdat de kans dan kleiner is dat je aanhanger gestolen wordt, maar ook omdat dit vaak een voorwaarde van de verzekeringsmaatschappij is. Tijdens de vakantie zelf is het ook aan te raden een slot te gebruiken. Als je onderweg bent en een pitstop maakt of op de camping bent, wil je rustig kunnen genieten zonder je zorgen te maken over jouw Fat Freddy, Lazy Jack, Sleepy Joe of Red Ruby!

disselslot AK161

SCM gekeurd

Het is aan jou of je jouw tenttrailer verzekerd, maar bij een verzekering is het vaak een eis dat je een disselslot hebt die SCM gekeurd is. We raden je aan om bij de verzekeringsmaatschappij te informeren naar de exacte eisen. Het disselslot van Campooz, de AL-KO Safety Premium AK161, voldoet aan de eisen van dit keurmerk. Goed om te weten: met het SCM keurmerk kan je geen sleutels laten bijmaken als je geen eigendomscertificaat hebt. Het certificaat krijg je bij het disselslot.

Inbouw slot?

Naast ons SCM gekeurd slot, hebben we ook een inbouw slot. Deze wordt gemonteerd in de dissel. Hierdoor kan het handvat van de dissel niet meer omhoog. Zo kan jouw aanhanger, tenttrailer of caravan niet losgekoppeld worden.

veilig onderweg

Voordat je een disselslot aanschaft, adviseren we je om goed te kijken welk type koppeling past bij het disselslot. Onze sloten passen op al onze Campooz modellen vanaf 2020. Jouw dealer kan je adviseren over sloten van onze modellen voor 2020. Hoe beveiligen jullie de caravan of vouwwagen?😊