Camping Campooz

Dit jaar organiseert Campooz voor de derde keer World Campooz Day. Ons jaarlijkse kampeerweekend voordat de zomervakantie begint. Na de zeer succesvolle editie van vorige jaar hebben wij extra ruimte gehuurd. De capaciteit is hiermee uitgebreid naar 90 kampeerplekken. Dit is de maximale capaciteit van Camping de Woensberg.

camping campooz

Tot onze grote verbazing waren alle kampeerplekken eind februari vergeven. Er is een wachtlijst met tientallen belangstellenden. Wij vinden het super jammer dat we zoveel Campooz bezitters teleur moeten stellen.

Kampeerkriebels

Het succes heeft ons aan het denken gezet. Kampeerkriebels omdat het voorjaar is. Samen kamperen met Campooz bezitters. Raoul achter de bar, Gert op het veld om tips te geven en Harry als kampbeheerder. ’s Avonds lekker barbecueën met live muziek. Kamperen is ‘hot’. Wij zouden elk weekend wel World Campooz Day willen!

Verhuizing

Onze roots liggen op een gaaf terrein in Balloo. Vanwege groei zijn wij enkele maanden geleden verhuist naar Assen. Op het terrein waar we begonnen zijn, kwam ruimte vrij. De afgelopen weken zijn wij druk geweest om daar nog een stuk land bij te kopen. Dat is gelukt! Op dit moment is het terrein drie hectare groot.

campooz camping

Die grond hebben wij niet voor niets gekocht. Op dit moment wordt het terrein klaargemaakt om op te kunnen kamperen. Camping Campooz! Wij hebben flink geïnvesteerd in infrastructuur en aankleding. Middenin de natuur en tussen de Drentse schaapskuddes.

Een droom die uitkomt

Dit is een droom die uitkomt. Onze eigen locatie voor World Campooz Day én een fantastische plek om het jaar door te kamperen. Onze eigen speeltuin.

Opening

De opening van Camping Campooz staat gepland voor medio juli. Alle kampeerders zijn van harte welkom!

Naam

Wij zijn op zoek naar een leuke naam voor Camping Campooz. In de lijn van Ugly Betty, Fat Freddy en Lazy Jack. Heb je een idee? Laat het ons weten!